Sinopsi

El Ministerio del Tiempo és una institució governamental, autònoma i secreta, que depén directament de Presidència de Govern. Com a USA es guarden els secrets i la clau per a un possible atac nuclear, de president a president, el mateix passa amb aquest ministeri espanyol: només reis i presidents i un nombre molt exclusiu de persones saben de la seua existència. El pas cap a altres èpoques es realitza a través de portes vigilades per les Patrullas del Ministerio. El seu objectiu és detectar i impedir que qualsevol intrús del passat arribe al nostre present -o viceversa- amb la finalitat d’utilitzar la història per al seu benefici. Per a això les Patrullas hauran de viatjar al passat i evitar que ho aconseguisquen.

Fitxa tècnica

Director
Marc Vigil

Guió
Pablo Olivares, Javier Olivares, Anaïs Schaaff, José Ramón Fernández, Paco López Barrio, Javier Pascual, Carlos de Pando, Borja Cobeaga, Diego San José, Diana Rojo, Peris Romano, Juanjo Muñoz, David Sainz, Angel Aranda, Alonso Laporta, Alberto López, Pablo Lara

Música
Darío González Valderrama

Fotografia
Unax Mendia, Isaac Vila, Migue Amoedo, Curro Ferreira, Juan Hernández, Rita Noriega

Productora
Onza Entertainment y Cliffhanger para Televisión Española (TVE)

Gènere
Sèrie de TV. Aventures. Ciència ficció | Viatges en el temps


Repartiment

Aura Garrido,  Rodolfo Sancho,  Nacho Fresneda,  Hugo Silva, Cayetana Guillén Cuervo, Macarena García, Juan Gea,  Francesca Piñón,  Julián Villagrán,  Natalia Millán,  Susana Córdoba/Córdoba i Jaime Blanch.


Web oficial

http://www.rtve.es/television/ministerio-del-tiempo/

Galeria d'imatges