BÁRBARA BREVA

 

17é Festival Internacional de Jazz de Peníscola

23 h  - PALAU DE CONGRESSOS - 10 €

Amb un estil versàtil i que preval abans de res l'expressió, els matisos i la connexió amb el públic, en les seues actuacions combina la influència de la tradició amb la cerca de la seua pròpia identitat. 

Per a aconseguir-ho, presenta una proposta eclèctica, que li permeta explorar la música des de diferents punts de vista amb la finalitat de trobar en aquests un espai propi.

Així, en el seu repertori trobem des de la balada més íntima a l' up-tempo més descarat, sense oblidar la bossa nova o el blues i complicitat amb el funk, el soul, el pop, el rock, el llatí, el musical, la cançó sud-americana o els temes d'autor... tot això esguitat per la constant aventura de la improvisació i la cerca de l'emoció.

El seu espectacle és divertit i molt personal. Li agrada versionar grans clàssics, recuperar cançons antigues, crear altres noves, adaptar lletres, cantar a cappella qualsevol cosa i interactuar amb el públic, a qui fa partícip del concert des del primer minut. 

Amb una trajectòria breu però intensa, plagada d'actuacions en diferents formats i registres, i una interessant projecció, la veu de Bárbara Breva suposa una refrescant proposta dins del panorama jazzístic nacional.

Venda d'entrades

  • A l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, Tel. 964 727 574. Dimarts a divendres, de 9.00 a 14.00h.
  • Al Palau de Congressos de Peníscola els dies de concert, 2 hores abans d'aquest. Tel. 964 480 026.
  • Al web instanticket.es (Tel. 902 444 300)