Durada: 
1 hora 15 minuts

Recomendacions:

Protegeix-te del sol
Du un calcer còmode


En cada punt trobaràs informació històrica i relativa a l’aventura de la pirata Mar

Els pirates han existit des del principi de la història del món. Actualment només uns pocs privilegiats són pirates que corren les mars i els oceans. Peníscola és un lloc perfecte per descansar uns dies sense deixar de tenir contacte amb la mar, els vaixells i la vida pirata.

La pirata Mar arriba a Peníscola amb una missió: explorar la ciutat per esbrinar si es tracta d’un antic assentament pirata.
Els pirates, quan decideixen descansar de les seues aventures marines, busquen un lloc en terra ferma que els mantinga en contacte amb els mars i els oceans.

Serà Peníscola un assentament pirata? Només si acompleix aquestes tres característiques:

  • Tenir almenys una casa amb símbols mariners.
  • Que hi haja llocs amb aigua natural, brolladors naturals.
  • Que hi haja un lloc on es puga escoltar la fúria de la mar.

 Acompanya a Mar en la seua recerca per localitzar aquests senyals i no oblides que LA VIDA PIRATA ÉS LA VIDA MILLOR.


Creus que Mar és l’única pirata que ha recorregut aquestes terres? En la pel·lícula Los piratas del Caribe, una jove vol ser pirata i aconsegueix enganyar a tot el poble fent-se passar per unxic. Com? Fent-se pirata!

El món marí té moltes curiositats. Sabies que l’art de cosir les xarxes de pesca no està a l’abast de qualsevol? Apropa’t al port i busca a alguna de les nostres remendadores.

El nostre far, que enllumena i guia els vaixells pirates, va ser construït per una dona. Pocs farssón obra d’una arquitecta dona!