Durada: 
1 hora 

Recomanacions:

No oblides buscar les indicacions de cine marcades en la ruta.
Els cavallers van amb calcer còmode, no oblides el teu.
Consulta els horaris de visita al castell de Peníscola.

En cada punt trobaràs informació històrica i relativa a l’aventura del cavaller Roc.

Entrar en la ciutat de Peníscola és sempre una sorpresa, ciutat màgica escollida pels templers com a lloc per alçar una fortalesa, i pel papa Benet XIII com a refugi, després de la seua fugida.

El túnel del temps ha dut al jove ROC a la Peníscola antiga. El rei BO li ha encomanat una important missió: trobar un lloc en la Mediterrània on amagar un valuós tresor que ha d’estar fora de l’abast dels malvats guerrers de les terres del Gel.

Roc ha visitat diferents ciutats, però encara no ha trobat la idònia. Ha de fer-ho prompte, perquè en poques hores és la cerimònia per nomenar els nous cavallers. Si vol assolir el seu somni de ser cavaller del rei, no pot entretenir-se.

Buscar una fortalesa perfecta per amagar el tresor i ser nomenat cavaller del rei en aquesta vila és la seua missió i el seu somni.

Endavant!Saps que actualment el patró de Peníscola és sant Roc, i la seua festa és el 16 d’agost?

El castell on s’amaga el tresor de Roc ha sigut l’última fortalesa templera. I a més, és una de les tres úniques seus papals que hi ha en tot el món.

Pere de Luna va resistir les crítiques i els que volien acabar amb la seua vida, per això prenia una beguda de diferents herbes que podràs trobar en el Parc Natural de la Serra d’Irta.

La seua persistència i tenacitat va donar lloc a la famosa expressió: Seguir en sus trece.