Peníscola celebra, el mes de març, les Jornades Gastronòmiques de la Galera, el Llangostí i l’Arròs. Els amants de la bona taula tenen una cita a Peníscola, a través d’aquestes Jornades, amb l’autèntic sabor mariner, amb plats fora de carta i propostes que combinen el receptari tradicional amb nous productes; fusionant tècniques contemporànies amb els sabors de sempre.


Els xefs locals preparen menús especials en els quals podem trobar un bon ventall d’opcions. En l'última edició, ens van sorprendre amb galeres preparades i cuinades de múltiples formes, com per exemple, ofegades, en crema, escalivades, en carpaccio, en suquet, saltejades, en empanada, en tàrtar, en croquetes, en caneló amb algues, flamejades i, fins i tot, glaçades als aromes mediterranis amb matisos cítrics, amb mel, romer i timó. A més, els arrossos que van acompanyar les galeres oferien combinacions amb polp, bròcoli, boletus, espàrrecs salvatges, llangostins o carxofes, en format caldós, melós, sec o rossejat”.

XI Jornades Gastronòmiques del Llangostí, la Galera i l'Arròs

Del 28 de febrer al 29 de març de 2020

Peníscola celebra les XI Jornades Gastronòmiques del Llangostí, la Galera i l'Arròs.

Nou restaurants participants oferiran menús fets per a l'ocasió els ingredients dels quals són aquests tres aliments, a preus que oscil·len entre els 25 i els 35 euros per comensal i en els quals podrem gaudir dels sabores més representatius i extraordinaris de la ciutat.