Peníscola va ser reconeguda en FITUR 2019 com una de les 30 destinacions turístiques integrants de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI) gràcies a accions com el disseny, la creació i la implantació de diversos programes i accions de millora de la mà d’empreses proveïdores de serveis i consultoria especialitzada. L’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), a través de l’Oficina DTI CV, és l’organisme encarregat de la coordinació de la Xarxa.

Des de la Ciutat a la Mar apostem per ser més accessibles i més eficients gràcies a la tecnologia i la intel·ligència turística. Apostem per incloure la tecnologia per millorar l’experiència del turista.

En matèria de geolocalització, Peníscola ja compta amb el primer geoportal turístic de la Comunitat Valenciana, en el qual es troben els recursos que conformen les rutes pels escenaris de cine, així com els recursos orientats al turista familiar.

A més, l’estiu de 2019, Peníscola va presentar una altra de les eines tecnològiques que ja poden gaudir aquelles persones que ens visiten: l’APP Peñíscola Live The Game, disponible per a Android IOS.