JOVE DIXIELAND JAZZ BAND

 

17é Festival Internacional de Jazz de Peníscola

20 h (cercavila) - GRATUÏT

Melodies tradicionals revestides de divertits contrapunts fan d'aquesta música la indicada per als diferents esdeveniments de la vida. Actualment sonen a tot el món i ens recorda l'origen del jazz.

La Jove Dixieland Band presenta xou de cercaviles basat en la diversió sorollosa, la festa i la força característica de la música tradicional de Nova Orleans, melodies idònies per a acompanyar celebracions, festes populars i temàtiques o per a passar una vetlada agradable. 

Música que la JDB ha traduït en un so potent, pròxim i amb pinzellades mediterrànies. I on el repertori el conformen conegudes melodies que repassen el jazz de principis del segle XX juntament amb algun estàndard més modern que s'han adaptat per a aquesta formació.

La millor manera de trobar proximitat i interaccionar amb el públic. Cal recordar que aquesta música naix amb esperit de carrer.

INTÈRPRETS Carlos Díaz, trompeta / Nuria Albella, clarinet / Víctor Colomer, trombó / Blai Garcia, tuba / Tico Porcar, bateria / Joan Herrero, banjo